Prijeđi na glavni sadržaj

Studenti Pravnog fakulteta posjetili Agenciju za forenzička ispitivanja

Agenciju za forenzička ispitivanja su posjetili studenti II godine i studenti II ciklusa studijskog programa Kriminologija i sigurnosne studije, u pratnji prof. dr. Nebojše Bojanića i prof. dr. Muamera Kavazovića.

Studentima i profesorima poželio je dobrodošlicu direktor Agencije Radiša Samardžija i istakao da ovakve posjete doprinose informisanosti javnosti i daju novu dimenziju shvatanju uloge ove agencije u društvu.

Putem prezentacije studenti su upoznati s nadležnostima, aktivnostima i ulogom koju Agencija za forenzička ispitivanja i vještačenja ima u sigurnosnom sistemu Bosne i Hercegovine.

Studenti su, pored osnovnih informacija o Agenciji, imali priliku i da posjete laboratorije koje funkcionišu u sastavu Agencije kao i da dobiju odgovore na postavljena pitanja iz oblasti rada svake laboratorije.

 

Kontaktirajte nas za više informacija

Upiši pravni fakultet

Pravni fakultet u Mostaru nudi mogućnost upisa na tri ciklusa.

Kolačići

Klikom na "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na web lokaciji, analize upotrebe web stranice i pomoći u našim marketinškim naporima.