Prijeđi na glavni sadržaj

Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Univerzitet "Džemal Bijedić" u Mostaru (u daljem tesktu "Univerzitet") omogućava vam korištenje usluga i sadržaja svojih web stranica uz određene Uslove korištenja koje navodimo u daljem tesktu. Uslovi korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge ove stranice u vlasništvu Univerziteta.

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korištenja prije samog korištenja ove web stranice. Ukoliko se ne slažete s ovim uslovima i pravilima korištenja, molimo Vas da ne koristite informacije sa ove web stranice.

Sadržaj i autorska prava (Copyright)

Univerzitet polaže puno autorsko pravo sve stranice u svom vlasništvu i kompletan sadržaj tih stranica, osim ako nije izričito naznačeno drugačije. Dopušteno je korištenje i citiranje materijala sa stranice, uz uslov obaveznog navođenja Univerziteta kao izvora informacija i navođenja linka na unmo.ba stranicu. Sadržaj informacija preuzetih s web stranice ne smije biti mijenjan ili brisan. Materijal sa web stranica u vlasništvu Univerziteta zabranjeno je koristiti u komercijalne svrhe. Ukoliko primijetite bilo kakvu povredu autorskih prava s naše strane, molimo Vas da nam javite.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Univerzitet zadržava pravo promjene, uklanjanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na stranici bez obaveze prethodne najave. Univerzitet nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.

Tačnost i istinitost sadržaja

Univerzitet se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem tačnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika. Univerzitet nastoji da redovno ažurira sve informacije, podatke i fotografije na svojim stranicama kojima je primarni izvor. Za ažuriranje i punu tačnost sadržaja koji podijelimo na našim stranicama i nalazi se vlasništvu drugih izvora (partnera Univerziteta) nismo odgovorni.

Vanjske veze (Linkovi na druge web stranice)

Većina web stranicu u vlasništvu Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru može sadržavati linkove (veze) do vanjskih web stranica koje nisu u vlasništvu Univerziteta ili nisu službeno povezane s Univerzitetom na bilo koji način. Univerzitet nije odgovoran za prakse privatnosti ili sadržaj takvih web stranica.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Detaljne informacije možete pročitati u našoj Politici privavtnosti.

Izmjene uvjeta korištenja

Univerzitet zadržava pravo izmjene ovih uslova korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na web stranicama u vlasništvu Univerziteta.

Pravni fakulet | UNMO.BA

Univerzitetski kampus
88104 Mostar
Bosna i Hercegovina

+387 36 514 230

pf[@]unmo[.]ba

Kontaktirajte nas za više informacija

Upiši pravni fakultet

Pravni fakultet u Mostaru nudi mogućnost upisa na tri ciklusa.

Kolačići

Klikom na "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na web lokaciji, analize upotrebe web stranice i pomoći u našim marketinškim naporima.