Prijeđi na glavni sadržaj

Povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine održana debata na temu "Himna Bosne i Hercegovine treba imati tekst"

Jučer je na Pravnom fakultetu Univerziteta Džemal Bijedić" u Mostaru u susret Danu državnosti Bosne i Hercegovine, u organizaciji Unije studenata Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, Asocijacije studenata Pravnog fakulteta Univerziteta "Džemal Bijedić" i Pravnog fakulteta Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, održana debata na temu "Himna Bosne i Hercegovine treba imati tekst".
U okviru ovoga događaja prisutnima su se obratili rektorica Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru prof. dr. Alena Huseinbegović, dekanica Pravnog fakulteta Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru prof. dr. Amra Jašarbegović, ministar Ministarstva obrazovanja nauke, kulture i sporta HNK prof. dr. Adnan Velagić i predsjednik Unije studenata Kenan Begović.
Na debati su učestvovali studenti Pravnog fakulteta Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, pri čemu je pobjedu odnijela afirmacijska ekipa koja je zastupala tezu da himna Bosne i Hercegovine treba imati tekst.

Pravni fakultet Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru svim građankama i građanima BiH upućuje iskrene čestitke povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

Kontaktirajte nas za više informacija

Upiši pravni fakultet

Pravni fakultet u Mostaru nudi mogućnost upisa na tri ciklusa.

Kolačići

Klikom na "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na web lokaciji, analize upotrebe web stranice i pomoći u našim marketinškim naporima.