Prijeđi na glavni sadržaj

ODRŽAN FINALNI DAN DEBATNOG TAKMIČENJA

Dana 6.3.2024. godine je, u prostorijama Pravnog fakulteta Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, održan drugi dan Debatnog takmičenja 2024. u organizaciji Unije studenata, Asocijacije studenata Pravnog fakulteta i Pravnog fakulteta, a uz podršku Misije OSCE-a.
U finalnoj debati na temu „Predmetu vjersko obrazovanje je mjesto u javnim školama" suočile su se ekipe Druga gimnazija 2 i Sari Saltuk 1, a pobjedu je odnijela ekipa Sari Saltuk 1 - Elektro-tehnička škola Salih Salko Ćurić Mostar.
Titule najboljih debatanata Debatnog takmičenja pripale su Amaru Obradoviću - članu ekipe Sari Saltuk 1 i Amini Alispahić - članici ekipe Gimnazija Bugojno 1.
Ovim putem upućujemo iskrene čestitke pobjedničkoj, kao i drugoplasiranoj ekipi, najboljim debatantima, ali i svima koji su uzeli učešće na takmičenju, uz nadu da su sa sobom ponijeli lijepe uspomene, nova iskustva i znanja!

Kontaktirajte nas za više informacija

Upiši pravni fakultet

Pravni fakultet u Mostaru nudi mogućnost upisa na tri ciklusa.

Kolačići

Klikom na "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na web lokaciji, analize upotrebe web stranice i pomoći u našim marketinškim naporima.