Prijeđi na glavni sadržaj

Na Općinskom sudu u Mostaru održan koordinacioni sastanak povodom organiziranja stručnih studentskih praksi studenata Pravnog fakulteta

Na Općinskom sudu u Mostaru održan je koordinacioni sastanak povodom organiziranja stručnih studentskih praksi u toj instituciji. Sastanku su prisustvovale sutkinje i sudije krivičnog, prekršajnog, privrednog i parničnog odjeljenja koji će mentorisati 4 studenta Pravnog fakulteta Univerziteta "Džemal Bijedić u Mostaru". Studenti će praksu obavljati u svim odjeljenjima suda kroz trosedmičnu praksu. Također zamjenica direktora NCSC Ureda u BiH Lejla Hasanović je zajedno sa koordinatoricama Općinskog suda i Pravnog fakulteta mentorima predstavila resursni materijal Priručnik za mentore koji će biti na raspolaganju mentorima s ciljem unapređenja organizacije i sadržaja predstojećih praksi.

Kontaktirajte nas za više informacija

Upiši pravni fakultet

Pravni fakultet u Mostaru nudi mogućnost upisa na tri ciklusa.

Kolačići

Klikom na "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na web lokaciji, analize upotrebe web stranice i pomoći u našim marketinškim naporima.