Prijeđi na glavni sadržaj

Debatno takmičenje - Drugi dan

Dana 30. Marta 2022. godine u prostorijama Pravnog fakulteta, održan drugi dan Debatnog takmičenja 2022. u organizaciji Unije studenata, Asocijacije studenata Pravnog fakulteta i Pravnog fakulteta UNMO.

Nakon 1. faze takmičenja koja se okončala prvi dan (utorak) u finalnu debatu koja se održala simbolično kao do sada u 12:00h na temu "Da li je vakcinacija doprinijela suzbijanju COVID 19" plasirale su se ekipe Elektrotehnička škola Mostar 1 i Elektrotehnička škola Mostar 2, a pobjedu u finalnoj debati ove godine odnijela je ekipa Elektrotehničke škole Mostar 2 .

Titule najboljih debatanata Debatnog takmičenja 2022 godine, pripale su Faruku Isiću i Amaru Obradoviću koji su imali jednak broj bodova.

Ovim putem upućujemo iskrene čestitke pobjedničkoj ekipi, kao i drugoplasiranoj ekipi, najboljim debatantima, ali i svima koji su uzeli učešće na takmičenju, uz nadu da su sa sobom ponijeli lijepe uspomene, nova iskustva i znanja! Također posebne zahvale upućujemo svima koji su doprinijeli organizaciji ovog takmičenja.

Kontaktirajte nas za više informacija

Upiši pravni fakultet

Pravni fakultet u Mostaru nudi mogućnost upisa na tri ciklusa.

Kolačići

Klikom na "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na web lokaciji, analize upotrebe web stranice i pomoći u našim marketinškim naporima.