Prijeđi na glavni sadržaj

47 GODINA UNIVERZITETA / PROMOCIJA IZDAVAČKE DJELATNOSTI / PROMOCIJA NAUČNO-ISTRAŽIVAČKIH I MEĐUNARODNIH PROJEKATA

U okviru obilježavanja 47. godišnjice Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru u sali za simulovano suđenje Pravnog fakultetu je promovisana izdavačka djelatnost Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru, kao i naučno-istraživački i međunarodni projekti.
U okviru promocije izdavčke djelatnosti, glavna i odgovorna urednica izdavačke djelatnosti Pravnog fakulteta prof. dr. Anita Duraković promovisala je serijske publikacije Pravnog fakulteta: Zbornik radova "Dani porodičnog prava", Godišnjak Pravnog fakulteta i dva broja časopisa Revija za pravo i ekonomiju.
Druga aktivnost u okviru obilježavanja 47. godišnjice Univerziteta je bila promocija naučno-istraživačkih i međuuniverzitetskih projekata Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru.
U okviru iste promovisani su i naučno-istraživački projekti čiji su voditelji i članovi nastavnici i saradnici Pravnog fakulteta:
1. Krivičnopravna zaštita izbornog procesa u Bosni i Hercegovini, prof. dr. Denis Pajić voditelj projekta, prof. dr. Maja Čolaković članica i ass MA Amna Mustafić mladi istraživač.
2. Ruralni turizam u funkciji lokalnog ekonomskog razvoja u FBiH, prof. dr. Nerma Čolaković-Prguda voditeljica projekta, doc. dr. Irma Đidelija Čolaković članica, doc. dr. Jasna Hasanbegović Sejfić članica i v. ass MA Aldin Jelovac, mladi istraživač.

Kontaktirajte nas za više informacija

Upiši pravni fakultet

Pravni fakultet u Mostaru nudi mogućnost upisa na tri ciklusa.

Kolačići

Klikom na "Prihvaćam" pristajete na pohranjivanje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na web lokaciji, analize upotrebe web stranice i pomoći u našim marketinškim naporima.