Poziv za studente za učešće u online radionici o Članu 6. Evropske konvencije o ljudskim pravima

 
Otvoren je poziv za učešće u online radionici za sve studente Pravnog fakulteta u svrhu edukacije studenata o Članu 6. Evropske konvencije o ljudskim pravima. Radi se o projektu Vladavina prava i Evropska Konvencija o ljudskim pravima podržanom od Fondacije Konrad Adenauer čija je jedna od aktivnosti upravo i edukacija budućih pravnika o ovim temama. Predavači na radionici će biti gospodin Emir Prcanović, Izvršni direktor Udruženja „Vaša prava BiH" i gospodin Peđa Đurasović, Pravni savjetnik u Udruženju „Vaša prava BiH".
 
Radionica će se održati jednom online putem zoom platforme u trajanju između 2h i 2h30min radnim danom u periodu između 10h i 16h. Svi učesnici će dobiti printanu verziju priručnika, hemijsku olovku, rokovnik ali i CERTIFIKAT o učešću sa logom Konrad fondacije. Planirani datum održavanja ove radionice je između 10. i  20. 3. 2021. godine uz dogovor sa studentima. Dobrodošli su studenti svih godina Pravnog fakulteta UNMO!
 
Potreban je minimalan broj od 10 studentata, svi preko tog broja su više nego dobrodošli!

Svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti putem e-mail adrese na hana_mo97@hotmail.com ili na broj:
061/ 828 – 837.

 
 
Raspored nastave za 2020/2021. godinu:
 
Ispitni rokovi (januarsko-februarski) :
 
Uslov za upis je završena četverogodišnja srednja škola.
Prednost imaju kandidati s boljim opštim uspjehom postignutim u toku srednjoškolskog obrazovanja i uspjehom iz predmeta bitnih za studij (historija i maternji jezik).
Prijava na konkurs za upis podnosi se u junu.
 
Copyrights © 2013 & Pravni fakultet Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru
Sva prava zadržana.