Poziv za učešće na studentskom takmičenju Euroijada 2016

Jedna od najvećih studentskih sportskih smotri na kontinentu, Euroijada 2016.  održava se u Češkoj Republici, u njenom glavnom gradu, Pragu, od 11. do 14. novembra ove godine.
Euroijada je turnir koji se ove godine održava 6. put po redu i ima najveći ekspanzivni potencijal sa obzirom da raste u proseku po 200-250 učesnika svake godine. To ujedno pojačava kvalitet takmičenja, koje se nametnulo kao jedno od najjačih.
Na ovom takmičenju učestvuju sportisti iz 17 zemalja sveta, a i njihov broj se povećava, tako da se svake godine uključuje sve više država.
Cilj Euroijade je ne samo pružiti ljudima nadmetanje u sportu, već i da umrežiti ljude širom sveta. Približiti različite etnicitete, dati mogućnost da se upoznaju različite kulture koje sa sobom donose ekipe iz različitih delova planete.

Prijavite se i takmičite se, budite deo nezaboravnih duela, tandema, upoznavanja i druženja!
Organizacioni odbor Euroijade omogućio je svim ekipama pobednicama, u svim disciplinama u kojima se takmiči na Euroijadi, besplatno učešće na turniru UniSport Festival, u Bejrutu, u Libanu, u martu 2017.

U prilogu se pogledajte zvanično pozivno pismo Euroijade!
www.euroijada.com
 
 
 
Share this Post: Facebook Twitter
 
 
Raspored nastave za 2019/2020. godinu:
 
Ispitni rokovi (januarsko-februarski) :
 
Uslov za upis je završena četverogodišnja srednja škola.
Prednost imaju kandidati s boljim opštim uspjehom postignutim u toku srednjoškolskog obrazovanja i uspjehom iz predmeta bitnih za studij (historija i maternji jezik).
Prijava na konkurs za upis podnosi se u junu.
 
Copyrights © 2013 & Pravni fakultet Univerziteta "Džemal Bijedić" u Mostaru
Sva prava zadržana.